назад

12-то издание на конференция BalRec


12-то издание на конференция BalRec в Sofia Event Center


Този месец се проведе ежегодното издание на конференция BalRec - отворена платформа за дискусия в сектор недвижими имоти и инвестиции.

Sofia Event Center беше домакин на събитието, където освен г-жа Йорданка Фандъкова, присъстваха и взеха участие представители на активни компании от сферата на инвестиционните проекти в България. 

Цел на дискусията е да се анализират пазарните тенденции и прогнози по отделните сегменти - офис, търговски, индустриални, жилищни и ваканционни проекти, икономическият климат като фактор за развитието на проектите, предизвикателствата и добрите практики.


Основните акценти в панела на жилищното строителство, в което участие взе и изпълнителният директор на BLD Димитър Савов, засегнаха някои актуални теми - ипотечното кредитиране през годината и бъдещето на лихвите, кои са определящите фактори за развитието на пазара на жилища. Не беше подминат и въпросът за идеалната външна и вътрешна среда на живот и цялостното планиране на зони.

Свързани новини

xmass2.jpg

Весели празници от BLD!

Екипът на BLD ви пожелава топли празници, весела Коледа и успешна 2019 година!

повече
Две отличия за BLD и проект ALBA

Две отличия за BLD и проект ALBA

13то годишно издание на конкурса SEE Real Estate Awards

повече

Запитване:

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни.По желание може да ни оставите име и телефон, за да се свържем директно с Вас.