назад

Две отличия за BLD и проект ALBA


Този месец се проведе 13тото годишно издание на конкурса SEE Real Estate Awards– единственото събитие в сферата на недвижимите имоти, обединяващо професионалисти от цяла Югоизточна Европа. Домакин на тазгодишното издание беше Букурещ, а сред гостите бяха представители на доказали се компании в целия Югоизточен район.


BLD се включи за първа година в реномирания конкурс с номинации в две различни категории – „Жилищен проект на годината“ и „Предприемач в жилищното строителство“. Луксозният проект ALBA и управителят на BLD, г-н Д. Савов, бяха отличени с награди и в двете категории. Това е и третата награда за сграда ALBA, след отличното ѝ представяне в миналогодишния конкурс "Сграда на годината"  и третото издание на конкурса на Imoti.net. 

Полиграфия Офис център пък донесе награда на AGCapital за „Най-добър офис проект в страната“.


Връчването на наградите беше предшествано от SEE Real Estate Forum– серия от дискусии, засягащи някои от основните проблеми и казуси на пазара в Румъния, Сърбия, Хърватия и България. Участниците заявиха своите положителни нагласи в бъдещето развитие на пазара.

Свързани новини

20190418_091319.jpg

Secret Gardens с кота 0.00

Напредва строителството на новия проект на BLD в Лозенец

повече
51444079_306680790195800_1556372809494560768_n.jpg

Вече е по-лесно да достигнеш до MONA

Пускат трасето на тролей 7 между Манастирски ливади и Лозенец през април

повече

Запитване:

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни.По желание може да ни оставите име и телефон, за да се свържем директно с Вас.