ALBA в детайли

ALBA в детайли

Проект ALBA е сграда, с която BLD се гордее и с която заявява своите сериозни намерения към луксозно и качествено изпълнение.


Последната ни разходка в почти завършената сграда, открива някои интересни детайли от цялостния ѝ вид. 

Откритите тераси с южно изложение са създадени за прекарване на следобните слънчеви часове. Използваните материали за фасадата са с изключително дълъг експлоатационен живот и издръжливи на атмосферни влияния, като в същото време са и специално подбрани така, че да създават нужния уют за една релаксираща почивка.

Декингът на всички тераси е изграден с износоустойчив, композитен материал от дърво и полимер. Подовите настилки не се нагряват и не създават дискомфорта, познат при други видове строителство.

Стъклените парапети са от двойнозакалено стъкло и са идеален завършек на фасадата, като изцяло откриват разкошната гледка към Витоша.


Тъй като сигурността също е наш приоритет, изборът за входните врати естествено падна върху един от високите класове на марката лидер в областта - Солид 55. Вратите са със стандартно и електронно заключване, специално създадени по дизайнерски проект.