BLD с Five Star награда на European Property Awards в Лондон

BLD с Five Star награда на European Property Awards в Лондон

Екипът на BLD получи Five Star награда за знаковия си проект Secret Gardens, отличен сред множество международни проектив рамките на категорията Жилищно строителство (сгради с 20+ апартамента) в конкурса European Property Awards 2022-2023, организиран от International Property Awards (IPA).


На специална церемония в Лондон, която се проведе на 27 октомври 2022 г., Димитър Савов, управител на BLD прие с гордост отличието от името на целия екип. Това е третата поредна международна награда за BLD за емблематичния проект Secret Gardens, който ще се нареди напълно заслужено сред водещите луксозни жилищни комплекси в цяла Европа. Наградата от European Property Awards е изключително престижно международно отличие за постижения в областта на жилищното строителство, архитектура и дизайн.


Основни представители на журито бяха Лорд Кайтнес, Лорд Бест и Лорд Уейвърли, членове на Камарата на Лордовете в британския парламент.

 

Конкурсът European Property Awards, като кръг от наградите International Property Awards, представлява един от най-мащабните, авторитетни и международно признати

наградни форуми. Проектите бяха оценени от жури в състав от 80 независими и световноизвестни имена в сектора. Сред водещите критерии при избора на победителите са характеристиките на проекта по отношение на дизайн, качество, удобства, използвани иновации, оригиналност, както и отличителни елементи за устойчивост и опазване на околната среда.