Дискусионен форум на сп. Идеален дом и в-к 24 часа

Дискусионен форум на сп. Идеален дом и в-к 24 часа

BLD подкрепи 21-вото връчване на наградите на сп. „Идеален дом“
Тази седмица се проведе 21-вото връчване на наградите на сп. „Идеален дом“. Събитието бе подкрепено от BLD, а в дискусионния форум преди раздаването на наградите, взеха участие гл. арх. Здравко Здравков, Йорданка Фандъкова, както и управителят на BLD Димитър Савов.

В обсъждането бяха засегнати темите за закона за устройството на София, увеличаващият се пазар на недвижими имоти и новите тенденции в него.

Димитър Савов разкри някои данни около типа жилища, които се търсят най-много. Така става ясно, че в сравнение с предишни години, по-големите жилища в столицата вече се радват и на по-голям интерес. Наблюдават се предпочитания към тристайните имоти с две бани, като се обръща особено внимание и на отделните помещения. Там предпочитанията също са за по-просторни стаи.

По думите на Димитър Савов, новата тенденция, която се очаква да набере голяма популярност, са извънградските къщи. Изтъкнаха се предимствата на близките до столицата населени места, които представляват интерес за търсещите имоти с 3-4 спални, съответно и с много санитарни и помощни помещения.

На този линк можете да видите и снимки от церемонията:

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/6188067