Комплексът от къщи - SLOW LIFE DISTRICT с Акт 14

Комплексът от къщи - SLOW LIFE DISTRICT с Акт 14

Жилищният комплекс от къщи, разположен във в.з. Приплат – Slow Life District, се сдоби с Акт 14.  Носещата конструкция на къщите е в състояние да понесе последващо изпълнение на СМР, както и всички постоянни, временни и особени натоварвания, съгласно проекта в действащата нормативна уредба и се разрешава изпълнението на електромонтажните работи.


Строителните дейности в Slow Life District продължават с пълна сила. Покривите са завършени на 100% - керемиди Bramac, модел Tegalit Star. Стартиран е монтажът на дограмата “SCHÜCO” на къщите трети ред – тип Близнаци. Иновативната PVC система Schüco LivIng 82 отговаря и на най-високите архитектурни изисквания –иновативна 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм; коефициентът на топлопреминаване Uf = 1 W/m²K; интелигентно съчетание на стоманения обков с предимствата на обкова с ригла – висока устойчивост на корозия, липса на необходимост от последващо обслужване; гарантирана защита срещу взлом чрез заключване от стоманени компоненти, при което обковът достига до клас на взломоустойчивост RC2. Успоредно с монтажът на дограмата ще стартира монтажът на скелето, както и работата по фасадите с топлоизолационна система BAUMIT. Къща А1 вече се сдоби с входна врата SOLID, зелен двор и се довършва монтажът на ажурната ограда на двора.


Можете да прочетете повече за предимствата на иновативната PVC система Schüco LivIng 82 тук: https://www.bld.bg/aktualno/slow-life-district-s-inovativna-pvc-sistema-sch-co-liv-ing-82/267