“Манастирски ливади” се превръща в най-иновативния квартал в София

“Манастирски ливади” се превръща в най-иновативния квартал в София

“Манастирски ливади” е първият квартал в София, който ще предостави изключително иновативна нова транспортна услуга на живущите в района. Столична община обяви пускането на нови бусчета “при поискване”, които ще осигурят транспортна връзка между “Манастирски ливади” Изток и “Манастирски ливади” Запад.


Новите градски бусчета ще се движат всеки делничен ден от 6:07 до 22:40 часа, с интервал на движение в пиковите часове от 16 до 18 минути, а извън пиковите часове ще бъдат на динамично разписание.


Жителите в “Манастирски ливади” ще могат да се възползват от услугата през специално разработено приложение BUSINN. Маршрутът, който ще се изпълнява от 5 електрически буса, ще минава от Манастирски ливади“ - Изток през кв. „Манастирски Ливади“ - Запад, кв. „Павлово“ до трамвайното ухо в кв. „Бъкстон“ като ще покриват основни спирки на градския транспорт, но и ще има възможност за допълнителни такива.


“Манастирски ливади” продължава да бъде един от най-бързо развиващите се и търсени квартали за качествен и модерен живот в София.