MONA 2 с Акт 16 - Още едно изпълнено обещание

MONA 2 с Акт 16 - Още едно изпълнено обещание

След като в началото на юли MONA 2 получи Акт 15, този месец се сдоби и с Акт 16. Така втората сграда от комплекс MONA гордо се нарежда до останалите завършени проекти от портфолиото на BLD. Държавната приемателна комисия обяви сграда МONA 2 като годна за ползване и потвърди, че изпълнението на строежа съответства на одобрените проекти.


С качественото си изпълнение, надеждните материали, комфортът на помещенията, както и елегантно завършените общи части и фасадата, втората сграда от амбициозния комплекс MONA, утвърждава BLD като сериозен инвеститор в кв. Манастирски ливади – Изток. Компанията стои твърдо зад поетите си ангажименти, не прави компромис с качеството на изпълнение и не индексира цените си. Със завършването на напълно разпродадената преди Акт 16 сграда MONA 2, стартирането на строителните дейности в MONA 3 и асфалтирането на ул. Васил Стефанов, екипът на BLD е убеден, че инвестициите днес, ще направят бъдещето по-добро.


Само след няколко месеца предстои и първото общо събрание на всички бъдещи ползватели, които заедно ще вземат важни решения за управлението на сградата.