MONA 2 с разрешение за строеж

MONA 2 с разрешение за строеж

Дългоочакваното разрешение за строеж на сграда 2 от жилищния комплекс на BLD – MONA, е вече факт. Проектът съвместява условия за идеален живот в градска среда и умело балансира между цена, локация и качествено строителство. С изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк Витоша, Околовръстен път и изходите на града, MONA ще има връзка с едни от основните булеварди в квартала след изграждането на ул. Костенски водопад – новата пътна артерия, която ще свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.

MONA 2 е втората от общо 4 сгради, които ще се обособят като отделен комплекс – Златната среда за живеене между център и планина. Комплексът от 4 сгради с междублокови пространства за отдих предвижда още co-working пространства, ресторант, офиси и търговски обекти. MONA ще се превърне в своеобразен мини град в подножието на планината, който ще предоставя всичко необходимо за спокоен живот.

Очакваният срок за завършване е юни 2022 г. В сградата 133 апартамента вече очакват своите обитатели. MONA 2 предлага двустайни апартаменти от 60 кв.м до 82 кв.м, тристайни – от 97 кв.м до 124 кв.м и четиристайни – от 131 кв.м до 218 кв.м.

За повече информация и подробности, можете да разгледате проекта на сайта на BLD: https://www.bld.bg/proekti/mona-2