Нова улица до проект AVIVA

Нова улица до проект AVIVA

С напредване на сторителството на сграда AVIVA в район Възраждане се подобрява и инфраструктурата на квартала. Общината започва работа по изграждането на новата улица „Средна гора“, която граничи с конплекса. Сграда AVIVA е най-мащабният проект в района, с отлична локация, на метри от парк, мол и хипермаркет и в близост до метростанция.

 

Изграждането и обновяването на улиците около проекта ще даде на новите собственици на жилища допълнителен комфотрт на обитаване. BLD планира да инвестира и в ремонта и изграждането на улица „Три уши“, която ще бъде готова до завършване на сграда AVIVA.

 

Компанията следва добрите практики да облагородява средата в районите, в които строи, за да подобри условията за новодомците в своите сгради.

 

Сред улиците, които BLD e изградила са „Боян Петров“, част от бул. „Васил Стефанов“ в ж.к. Манастирски ливади – изток, ул. "Ген. Иван Колев" в в.к. „Кръстова Вада“ и знаковата, ул. "Приплат", която свързва път Е 79 с комлекс „Slow Life District” във Владая и пълната с история ул. „Малко Търново“ в центъра на София. В рамките на програмата Build to Rent BLD инвестира и в озеленяване нарайона около сграда Sonata в кв. "Младост", в обществен паркинг на ул. "Деде Агач" в район Триадица и в изграждането на детски площадки на различни локации в града.