ПО СЛЕДИТЕ НА SLOW LIFE ВРЕМЕTO на директор в IT бранша

ПО СЛЕДИТЕ НА SLOW LIFE ВРЕМЕTO на директор в IT бранша

СРЕЩИ – КАФЕ, РАБОТНО ПЪТУВАНЕ – КАФЕ, КРАТКИ СРОКОВЕ – КАФЕ, УМОРА – КАФЕ! А ПОСЛЕ?

Всички знаем, че прегряването на двигателя е сериозен проблем, а най-неприятно би било да се сблъскаме с него, когато сме поели на дълъг път!

Е, с нас е същото – темпото, с което живеем е много динамично. Работим много и често, преследвайки успеха, забравяме, че пътят към него не е скоростна отсечка и ако не намалим оборотите навреме, рискуваме просто да прегреем, преди да сме го достигнали!

Всъщност „напрегнато“ се превърна в най-често използваното определение, когато става въпрос за ежедневие. Аз се старая думата, която определя моето да е „балансирано“, защото

АКО РАБОТАТА НИ Е ЕЖЕДНЕВИЕ, ТО И ПОЧИВКАТА ТРЯБВА ДА Е ЧАСТ ОТ НЕГО – ТОВА Е ИСТИНСКИ БАЛАНС.

Да успеем да открием в забързания ритъм достатъчно време и за себе си, и за семейството, защото именно тези моменти ни помагат да се откъснем по-пълноценно от натоварването в работната среда и да погледнем на ежедневието и предизвикателствата в него от различен ъгъл – по-спокоен и балансиран!

КОГАТО ЧОВЕК ПРЕКАРВА ДЪЛГО ВРЕМЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА, ЗАПОЧВА ДА УСЕЩА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ НЕЩО ИСТИНСКО – НЕЩО, КОЕТО ДА ДОКОСНЕ И ЧИЙТО АРОМАТ ДА ДОЛОВИ – ПРИРОДАТА.

Моят ден протича в голяма динамика – срещи, управление на процеси и работни екипи и дълги часове, прекарани пред компютъра. Понякога се случва да изпия няколко кафета за деня, за да успея да поддържам темпото.

В един момент просто започваш да усещаш потребността да си сред нещо реално и вместо в монитора да се взираш в природата. За мен това е изключително важно – моментите, в които съм навън, имам досег с природата и мога да доловя ароматите й, ми  дават усещането за по-пълноценен живот и за простор.

Това е моето усещане за Slow Life – да отделя нужното време за тези моменти, които ми дават усещането за вътрешен баланс и ми позволяват да разгърна съзнанието си!

SOFIA SLOW LIFE DISTRICT. СПОКОЙНИЯТ ЖИВОТ НА ДИНАМИЧНИТЕ ХОРА.

В търсене на естествения баланс в „живота на висока скорост“ създадохме SOFIA SLOW LIFE DISTRICT – жилищен комплекс от нов тип, в който ще откриете всички предимства на неподправената Slow Life среда, както и необходимите удобства за живота на всеки динамичен човек:

•Ексклузивна локация - на крачка от града, но в крак с природата

•Просторен дом и собствен двор

•Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс

•Условия за спорт и защитена игра за децата

•Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно