Последният апартамент в KRISTA на търг

Последният апартамент в KRISTA на търг

BLD обявява последния свободен апартамент в сграда KRISTA, в кв. Кръстова вада, на търг. Имотът, който е сред най-хубавите в проекта, е запазен специално за целта, а всички останали апартаменти са вече продадени. Жилището за аукциона е тристайно, с площ 109 кв. м, на четвъртия етаж на сградата. Търгът ще се проведе на 30 май, четвъртък, от 16 ч. в конферентната зала на бизнес център Полиграфия. Стартовата цена е 600 евро/кв.м.

„Продаваме на търг най-хубавия апартамент в сградата – с южно изложение и гледка към планината, на среден етаж, с обширна тераса от 14 кв. м. Началната цена е с около 50% по-ниска от пазарната му такава. Желанието ни е да дадем равен шанс на всички. Планираме тази практика да стане традиционна за всички сгради на компанията – да запазваме най-хубавия апартамент свободен, след което да го обявим на публичен търг, до който всеки да има достъп”, казва Димитър Савов, изпълнителен директор на BLD.Тръжната документация може да бъде купена от 13 май в офиса на компанията на ул. Тинтява 126, като стойността ѝ е 50 лева. Крайният срок за заявки за участие е 28 май, 16 ч. Депозитът за участие в аукциона е в размер на 10%.


Стъпката на наддаването до достигане на продажна цена в размер на 120 000 евро е в размер на 2000 евро, а след тази сума, стъпката на наддаването ще бъде в размер на 500 евро.

Квартал Кръстова вада е район, чиято комуникация позволява бърз достъп както до центъра на София, така и до планината. Метростанцията Витоша е на 10 минути от KRISTA, както и Южният парк. В близост са разположени ключови търговски, развлекателни и спортни обекти.


Правилата за участие в търга прочетете тук.