Продължението на ул. „Костенски водопад“ е коледният подарък на БЛД за ж.к. Манастирски ливади- Изток

Продължението  на ул. „Костенски водопад“ е коледният подарък на БЛД за ж.к. Манастирски ливади- Изток

Разрешението за изграждане на ул. Костенски водопад е вече факт. Дейностите по проекта започват през октомври и до края на годината продължението на улицата ще е завършено.

Разширението на ул. “Костенски водопад“ ще бъде коледният подарък на BLD не само за собствениците на жилища  в комплекс MONA, но и за всички жители на кв. Манастирски ливади – Изток. Улицата ще се превърне в новата пътна артерия и бърза връзка, свързваща квартала с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.

Даваме си сметка, че нито хората в апартаментите ни, нито сградите ни в града могат да живеят свой изолиран живот. Всичко е част от една постоянно взаимодействаща си среда. Затова и в BLD вярваме, че можем да развием и подобрим тази среда, за да може всеки в нея да дава и да получава най-доброто. Ул. „Костенски водопад“ е един от примерите за облагородяване на цялостната инфраструктура в квартала. Проектът по изграждане на продължението на ключовата за квартала улица е част от дългосрочната инициатива Building Difference, която добавя стойност и облагородява средата на кварталите, в които БЛД строи.