Secret Gardens с награда „Residential Project“, BLD с награда „Residential Developer”

Secret Gardens с награда „Residential Project“, BLD с награда „Residential Developer”

На 21 октомври по време на бляскаво събитие на 11-те годишни награди CEE Investment & Manufacturing Awards на EuropaProperty в InterContinental Hotel, Варшава, BLD спечели награда Residential Developer”, като се пребори с One United Properties, Property Market Real Estate Development, Speedwell и WING. Радостта на екипа на BLD продължава.


Най-доброто постижение на компанията – Secret Gardens, спечели наградата Residential Project, конкурирайки се с невероятни проекти като BudaPart Homes ‘E’ – Property Market (Hungary), Metropolitan Garden – WING (Hungary), One Mircea Eliade – One United (Romania), TRIAMA Residence 1 – Speedwell (Romania). Наградата бе приета от арх. Радо Серафимов – Ателие Серафимов Архитекти, без чиито професионализъм и отдаденост, този проект нямаше да се превърне в бижуто на BLD.


Престижният конкурс е едно от най-важните и ценни събития за недвижими имоти в Централна и Източна Европа. Целият екип на BLD е щастлив от спечелването на международните европейски признания. Те олицетворяват 15-годишния опит на компанията, вижданията ѝ за качествено изпълнение чрез иновации в строителния сектор и високите изисквания на своите клиенти, въплътени в луксозния Secret Gardens. Отличията стимулират компанията да продължава в същата посока, като надгражда и развива постигнатото, защото има значение и смисъл в това, което прави.