Secret Gardens - вече с Акт 14

Secret Gardens - вече с Акт 14

Събитията около Secret Gardens стават все по-вълнуващи.Радостни сме да съобщим, че проектът вече се сдоби с Акт 14.


Последната ни разходка в почти завършената сграда, открива някои интересни детайли от цялостния ѝ вид – изпълнена плоча на кота +24,36 (покривна плоча), изпълнена зидария на кота +12,00 (пети етаж), като дейностите продължават към следващите етажи. Към момента се изпълняват стоманобетонови бордове на покрив, тераси и балкони.


Използваните материали са с изключително дълъг експлоатационен живот и издръжливи на атмосферни влияния, като в същото време са и специално подбрани така, че да създават нужния уют за една релаксираща почивка.


Името Secret Gardens изразява философията и вдъхновението на BLD да сътвори в сърцето на столицата различна жилищна сграда с прекрасни градини – така, както се е строило в стара София. Почти като в приказката за тайната градина, зад портите на Secret Gardens се открива нетипична за заобикалящата градска реалност среда – достъп, до която ще имат малцина.


Решен в луксозен, но ненатрапчив стил Secret Gardens е комплекс от затворен тип, замислен с идеята да създаде атмосфера на спокойствие и изискан лукс. Съобразен с традицията и ценностите на квартала, комплексът е изграден на най-високата точка в Лозенец. Проектът се отличава с редица съвременни решения и идеи като фасада от естествен камък, най-висок клас алуминиева дограма, външни електрически ролетни щори и комарници към всеки апартамент, соларни панели за електрозахранване в общите части и градините, отоплени гаражи и подгряване на откритите тераси, просторно лоби, в което портиерът ви посреща с „Добър ден“, денонощна охрана, висок клас топлоизолация, както и висококачествени материали, вложени в цялото строителство.


Съобразено с последните тенденции и съвременни технологии е и цялостното решение за отопление и климатизация чрез термопомпена система и ТЕЦ.


Secret Gardens е проект, с който BLD се гордее и с който утвърждава сериозните си намерения към луксозно и качествено изпълнение на своите сгради.