SLOW домовете на популярните личности

SLOW домовете на популярните личности

Дали заради напрегнатото ежедневие, или заради милионите фенове и медии, следващи всяка тяхна стъпка, редица холивудски знаменитости са потърсили спокойствие и уединение далеч от суетата и блясъка на авенютата и бляскавите централни локации, построявайки своите SLOW LIFE “крепости” в прегръдката на природата!

А какво се крие зад блясъка на прожекторите и отвъд пределите на червения килим, ще разкрием в следващите редове.


Сюзън Сомерс и нейната каменна ” крепост” на  спокойния живот.

Неостаряващата актриса Сюзън Сомерс e истински и  ревностен почитател на SLOW LIFE философията. Макар вратите на дома й винаги да са широко отворени за непринудени срещи с приятели и семейство, най-често компания й правят необятното спокойствие и уютната тишина на местността, която Сюзън е избрала за свой дом!

Красивата каменна вила в средиземноморски стил се намира далеч отвъд глъчката на тренди локациите. Потънала в пищна зеленина, къщата в Палм Спрингс разполага с всички удобства за комфортен и пълноценен живот. Това, което прави Сюзън Сомерс истински щастлива обаче е съвкупността от красиви природни гледки наоколо и уюта на собствената й градина, в която актрисата с радост и вдъхновение отглежда свежи подправки, лимони, билки и цветя!

Къщата е построена през 1977 г. по проект на легендарния швейцарски архитект Албърт Фрей, а цялостната архитектурна концепция представлява удивителна симбиоза между великолепен дизайн и природни дадености.


Ралф Лорен и неговият екзотичен Рай.

От каменният  планински уют се пренасяме в лятната вила на Ралф Лорен и съпругата му Рики, която се намира близо до втория по големина град в Ямайка - Монтего Бей. Резиденцията е построена през 50-те години на XX век, но семейство Лорен напълно променят интериора ѝ. Азиатски акценти допринасят за екзотичната атмосфера във всекидневната. Край камината е обособен удобен кът за четене.  Но любимото място на семейството е верандата с великолепна паноромна гледка към океана. Разбира се, градината, е проектирана със специално внимание и отношение, предлагайки неповторимо усещане за истински райски кът!


Том Круз и неговата горска приказка.

Имението на актьора в Колорадо се простира на повече от 1600 декара планинска местност, в която се включват реки, поляни и хиляди дървета. Същинската хижа включва 4 прекрасни спални, 6 бани, страхотна кухня с трапезария и всекидневна с камина. В тази планинска резиденция на спокойствието и тишината специално място заема библиотеката на актьора. Създадена като същински “храм” на знанието, тя се превръща и в любимото кътче за почивка след продължителните разходки в красивата местност.


Кевин Костнър и неговата крайбрежна идилия.

Тази кокетна къща с гледка към Тихия океан се намира на десетина мили от Санта Барбара, Калифорния. Построена през 1942 г., къщата сякаш е “кацнала “ сред великолепието на природната шир с 360-градусова панорамна гледка към океана и към близките хълмове.SLOW LIFE  не е просто далечен пример от бляскавия живот на популярните личности. Това е простичка, но пълноценна концепция за живот в центъра, на който са спокойствието, хармонията и близката връзка с природата. Защото в забързания живот всеки се нуждае от своите SLOW моменти.