Slow Life абитуриент

Slow Life абитуриент

Рокли, костюми, прически, хотели, фотографи, умилени или амбицирани роднини. Суматохата около абитуриентите всяка година ескалира. Някои неща в живота са неизбежни, но да не забравяме, че всичко зависи предимно от нас. Ето някои идеи как да олекотим олелията на абитуриентския бал, ако именно ние сме в центъра на събитието:


- На бала с кецове и хубава риза


Отдавна е актуално и все още модерно. Костюмът и роклята вече не са задължителният елемент, без който всички ще ви гледат като спуснат от Космоса. Да не говорим, че ако не се чувствате удобно в дрехите си, това винаги си личи и ефектът се превръща в дефект.

- Идете до училище със 76


Или с трамвая или метрото. Така ще избегнете бибиткането по улиците, музиката, която не харесвате, викането, броенето до 12, както и леенето на вода от баба ви и половината етажна собственост. Сложете си слушалките, пуснете си Spotify и не забравяйте да си продупчите билетчето. Enjoy!


- Спестете фотографа

Телефоните с хубава камера са достъпни. А и неминуемо всички ще са заети да запечатват паметните мигове. Погрижете се за приятните спомени, хубавите снимки имат срок на годност. След десет години съпругът или съпругата ви така или иначе ще питат „А наистина ли това си ти? С тази рокля и тази....коса?” или „Явно късият панталон и за теб е бил златно модно правило...”


- Направете нещо хубаво със спестените пари

Купете си нещо, което наистина искате, вложете ги за образование, дарете ги или просто направете купон по ваш вкус. Важното е да не съжалявате за тях. А винаги можете и да ги похарчите за бала, ако държите да е по канон. Приятно прекарване!