SLOW LIFE DISTRICT - етап на строеж

SLOW LIFE DISTRICT - етап на строеж

Предвид естеството на извършваните по обектите на БЛД работи, строително – монтажните действия продължават и се извършват в сроковете по първоначално утвърдените времеви графици. С пълна сила продължават дейностите по изграждането на комплекса ни от къщи – Slow Life District.


Гледка към Витоша и въздух като на Витоша. Пред комплекса от къщи - Slow Life District, се разкрива невероятна планинска панорама, зеленина и чист въздух.


Завършени са дървените конструкции на покривите на къщите близнаци от трети ред. Бетонирани са коти +3,22 за къщи А3, А5, А7, А9, А6, А12, Б1, Б2, Б3, Б4, Б5 и Б6. Изпълнена е кота +6,30 за къщи А2, А4, А8 и А10, като продължават дейностите по изграждането на останалите плочи на кота +6,30. Работи се по изпълнението на вертикалната планировка, изгражда се Алея 2 и прилежащите и бордюри и тротоари. Оформят се отворите на дограмата за къщи Б1, Б2, Б3 и Б4.


Екипът на БЛД остава на разположение за всички възникнали въпроси. Може да се свържете с нас по телефон, мейл и при необходимост на лична среща.