SLOW LIFE DISTRICT – „Luxury Residential Project“

SLOW LIFE DISTRICT – „Luxury Residential Project“

На 31 март по време на церемонията на 17-те годишни награди SEE Real Estate Awards на EuropaProperty в Radisson Blu Hotel, Букурещ, Slow Life District спечели приза в категория „Luxury Residential Project“. Събитието обхваща компании от Румъния, България, Хърватия, Словения, Сърбия, Черна гора, Македония, Република Молдова и Албания, където Slow Life District се конкурира с невероятни регионални проекти.


Техническото изпълнение на къщите е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградата и устойчивата във времето естетика. Към всеки тип къща са включени термопомепена система, подово отопление, подравнен двор с ограда, изводи за градинско осветление и изводи за поливна система.


Проектното решение на комплекса следва единна концептуална визия, на която са подчинени както градоустройствената планировка и функционалното разпределение на къщите, така и външната естетика и дизайн на фасадите. Съвременен, комфортен и сигурен дом, предоставящ естествената и непринудена връзка с природата.


Отличието е второто международно признание за екипа на компанията, след като миналата година Secret Gardens спечели 11-те годишни награди CEE Investment & Manufacturing Awards в категория „Residential Project“.


Освен като компания участник, BLD – в лицето на Търговския и маркетинг директор Ирина Кънева, връчи статуетката в категория Property Management Firm на CBRE Group.


Вдъхновен от отличието, екипът на BLD продължава с пълна сила изграждането на фаза 2, влагайки опита, професионализма, страстта си и безкомпромисното изпълнение.