Slow Life дом: как да внесем природата в интериора.

Slow Life дом: как да внесем природата в интериора.

Нещото, което сме наследили най-естествено от поколения насам е връзката ни с природата. Тя е константна и винаги ще имаме нужда да се обграждаме с натурални елементи, а ароматът и зеленото докосване по естествен път носят завидно настроение и спокойствие.

Живеейки в големия град, да излезем от сградите, рутината и шума си е истинско предизвикателство, но…

Ако вие не можете да отидете около природата, внесете я у дома!

Креативно, лесно и най-вече с желание могат да се постигнат тези „зелени интериорни решения“.


Вертикална градина на стената

Ред билки, ред цветя – така едновременно ще украсим и ароматизираме дома. Най-хубавото е, че в кухнята ще имаме винаги свежи билки на разположение, независимо от сезона. Поддръжката не е по-специфична от стандартната, с изключение, че в стенната градина имаме един позитив в повече – пестим място за сметка на Slowатрактивност!

 

Декорация в спалнята

Ако сръчността е в силата ни, то лесно ще направим сами декорация, наподобяваща арфа със строяща от струните й зеленина. Дървена рамка, въже и любимо подходящо растение се обединяват в стилна креативност.

 

 

Живо килимче от мъх

 

Това е гениален начин да добавим докосването от природата в банята си. Лесно е за изработка и поддръжка. А и нека си помислим отново, преди да подминем тази идея –  повече няма да ни се налага да подсушаваме банята из основи.

 

Пикник у дома

Всичко отново е въпрос на изработка – добавяме сандък, пълен с камъчки и почва, а след това прикрепяме плотове към него. Ако това не е по силите на желанието ни – нека просто да наобиколим класическата си маса с изобилие от зеленина. Воала – имаме пикник вечеря по всяко време.

 

Мини градина

Това може би едно от най-лесните решения за реализиране, а с най-голямо въздействие. Вдъхновяващо, красиво и изцяло в унисон със SlowLife културата.

Защото SlowLifeне се разсъждава, той се живее!