Urban DJ парти в сграда ALBA

Urban DJ парти в сграда ALBA


Сграда ALBA за пореден път стана обект на внимание, след като през изминалата седмица се проведе парти с впечатляващи гледки в панорамния пентхаус на сградата.

Намиращ се на последния, 11ти етаж, имотът предлага простора на прочутите Ню Йоркски апартаменти и заема площ от 403,60кв.м.


Събитието беше организирано съвместно с Unique Estates, чийто изпълнителен директор Весела Илиева, посрещна гостите и благодари на официалните спонсори – Turkish Airlines, Nouri и Pernod Richard.  Тя официално представи и новия проект на BLD – Secret Gardens.


Димитър Савов, изпълнителен директор на компанията, представи няколкократно награждавания проект ALBA, станал и „Сграда на годината“ за 2017. Станимир Йорданов, част от екипа на VIArchitects, разказа за планираното разпределение и обзавеждане на просторното жилище.


Непосредствената близост на Ловен парк откри приказна нощна гледка от пентхауса, на която успяха да се насладят всички гости на събитието – клиенти, партньори и приятели. Атмосферата беше допълнена от приятните звуци на клубна музика, цветно осветление и селекция от напитки и специалитети.