logo

Жилищен комплекс MONA

BLD има удоволствието да ви представи един проект с характер. MONA - сграда 1, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот. Проектът с общо 4 сгради, стартира с изграждането на първите две - MONA и MONA 2. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района.
Локацията

МОNA е в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.Улица „Костенски водопад“, в която BLD инвестира като подарък за жителите на MONA и квартала, ще бъде новата пътна артерия, която свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.
Удобства

МONA предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални. В сградата ще бъде изградено и специално co-sharing тип помещение за всички живущи, както и поляна за домашни любимци. Сградата ще разполага с вътрешен и външен паркинг.
Акт 16: Юни 2020 година


137 апартамента:

  • двустайни:
    от 52 кв.м до 70 кв.м
  • тристайни:
    от 79 кв.м до 126 кв.м
  • четиристайни:
    от 148 кв.м до 204 кв.м
  • 110 подземни и надземни гаража и паркоместаИзпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за комплекс MONA. Наш консултант веднага ще се свърже с Вас!

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!