logo

 Жилищен комплекс MONA


BLD има удоволствието да ви представи един проект с характер. MONA - сграда 2, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот.


Проектът с общо 4 сгради, стартира с изграждането на първите две - MONA и MONA 2. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района.

ЛокациятаКомплекс МОNA е в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.


Улица „Костенски водопад“, в която BLD инвестира като подарък за жителите на МОNA и квартала, е новата пътна артерия, която свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.Още предимства

 


В сградата е изградено и специално co-sharing тип помещение за всички живущи, както и поляна за домашни любимци. MONA предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални. Сградата разполага с вътрешен и външен паркинг, както и място за отдих със зелени площи и пейки.Акт 16: Юни 2020
137 апартамента:

  • двустайни:
    от 52 кв.м до 70 кв.м
  • тристайни:
    от 79 кв.м до 126 кв.м
  • четиристайни:
    от 148 кв.м до 204 кв.м
  • 110 подземни и надземни гаража и паркоместа

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!