logo

Проект ALBA


Модерна жилищна сграда, която предлага функционални разпределения във всеки апартамент. Те са постигнати чрез специалното внимание, отделено при решението на всяко едно от тях.
Проектът, отличаващ се и с иновативно съвременно решение на фасадата, е дело на екипа на студио Танков Архитекти.Penthouse - EUR 790 000 без ддс

AlbaInterior_penthouse

На последния, 11ти етаж в сграда ALBA, е разположен просторен панорамен пентхаус, готов да предложи всички удобства на района. Разположен в престижния квартал Изгрев, съвсем близо до самото сърце на столицата и в непосредствена близост до паркове, тенис кортове и басейн.  Заобиколен от Ловен парк и Борисовата градина и намиращ се в съседство с посолства и дипломатически представителства, районът се отличава с потенциал и се превръща в предпочитано място за живеене.

Пред сградата, както и във вътрешния двор, се реализира ландшафтно решение с преобладаващо озеленяване от висока дървесна растителност. Функционалност


ALBA Kitchen - FINAL


- Многостайният пентхаус се отличава с изключително удобство на помещенията, а разпределението им е изпълнено с мисъл за функционалност и комфорт, които могат да задоволят и най-изискания вкус. 

- Спалните помещения предлагат така търсените простор и уединение, като всяко от тях е със собствени баня и тоалетна, а родителската спалня разполага и с удобно гардеробно помещение.

- Тайните на готвача пък могат да останат скрити, тъй като трапезарията и кухнята също са предвидливо отделени. Alba Dining - FINAL

Пространство, удобство и домашен уют


Alba Cabinet - Пентхаусът е допълнен още и с кабинет, стая за гости, мокро помещение, както и две вградени гардеробни в преддверието. Огромната дневна пък е подходяща както за спокойните семейни вечери, така и за по-шумните моменти с приятели.


- Великолепната гледка към природен парк Витоша е гарантирана от широкия панорамен изглед, осигурен от максимално остъклената южна фасада. Откритите тераси, общо пет на брой, предлагат и незаменими моменти на отдих и спокойствие. Alba Living 1 - FINAL
Всички визуализации  са интериорно предложение на архитектурно и интериорно студио Виктория Илиева и носят модерния, луксозен дух на перфектния дом. Изчистените линии са деликатно допълнени от премерените детайли.


Alba Living 2 - FINAL


Запитване:

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!