logo

Живот с предимства!


 Широк панорамен изглед


Жилищният комплекс ALBA е разположен по начин, осигуряващ възможността на всички жилища да се възползват от съчетанието на трите фактора на средата – южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Дневният тракт на всички жилища е изцяло насочен и отворен към панорамата на Витоша, а максимално остъклените фасадни стени премахват границите и поставят слънцето и планината като ежедневен гост във всяко жилище, за да бъде Витоша винаги насреща!


Смайващо природно и архитектурно предимство, което в съчетание с безупречно благоустроения и престижен район, превръща ALBA в мечтания дом! 

Детска площадка и достъпни условия за спорт


Непосредствената близост на комплекса до тенис кортове и басейн в съчетание с вътрешното парково пространство, решено в богата и висока дървесна растителност, заобиколена от живописни зелени площи, превръща ALBA в оазис за спорт и пълноценна почивка – съвсем близо до градския център! И на последно, но и по важност място – изградена детска площадка, защото и игрите се нуждаят от дом!Близо до центъра на градските събития


Локация: кв. Изгрев, София

Съвременният жилищен комплекс ALBA се намира в един от най-зелените и спокойни райони на София. Разположен в престижния столичен квартал Изгрев, комплексът е заобиколен от спокойствието и дървесното богатство на Борисовата градина и тишината на Ловен парк. Безупречна градска локация, в която тишината доминира, защото паркът знае как да я спазва! Същевременно, избирайки ALBA за свой дом, можете да сте спокойни, че ще останете близо до центъра на градските събития, защото комплексът разполага с удобна и комуникативна връзка с центъра на града. 
Архитектура – стара дума, съвременна интерпретация


Наличието на дълбока, изцяло свободна от застрояване перспектива пред сградата, дава възможност за реализиране на максимално остъклени фасадни стени на жилищните помещения по южния фронт на сградата, комбинирано с просторни тераси, които се явяват като естествено продължение на интериорните пространства. Съвременен и вдъхновяващ облик на фасадата, който в съчетание с функционалността на всички жилищни площи в комплекса му придава цялостен и напълно завършен облик на дома мечта в сърцето на града!
Акт 16: Октомври 2017 година
101 апартамента:

 • Тристайни апартаменти:
  от 90 кв. м до 140 кв. м.
 • Четиристайни апартаменти:
  от 145 кв. м до 208 кв. м
 • Пентхаус:
  ет. 11 – 478 кв.м.
 • 84 подземни паркоместа

 • 72 гаража

 • 5 офиса