logo

 Бутиковият проект -  BOYANA SENSES
BLD има удоволствието да ви представи новия бутиков проект в  портфолиото си - BOYANA SENSES


Сградата притежава модерния облик на съвременното строителство и е напълно съобразена с цялостната атмосфера на района.
 


Апартаменти

 

В BOYANA SENSES ще бъдат изградени 27 апартамента, разположени в два входа. За всеки апартамент са предвидени по две или повече подземни паркоместа. Жилищата разполагат с френски прозорци, които предоставят естествена светлина и близост с природата. Архитектът е обърнал специално внимание към всяко помещение и е проектирал с мисъл за функция, комфорт и уют.


Проектът предлага апартаменти и мезонети със собствени дворове и панорамни тераси. В мезонетите на партера, собствениците ще се докоснат до усещане за живот в къща. Това усещане се създава, когато се съчетае голямата дневна с изглед към частен двор и спални разположени на горното ниво. Апартаментите на терасовидните етажи притежават изключителни гледки към Витоша и София. 

Общи части


За комфорта на собствениците са предвидени луксозно изпълнени фоайета във всеки един от входовете. Те са свързани помежду си чрез голяма стая за отдих с естествена светлина, мека мебел и билярдна маса. Всяко преминаване през тези помещения ще карат вас и вашите гости да се чувстват специални.


В градината е предвиден двор за общо ползване със зона за барбекю, маса, пейки и детска площадка. BLD иска да се погрижи за запазването на общите пространства в най-добър вид и за това предоставя на собствениците едногодишна безплатна поддръжка. За сигурността на живущите, сме се погрижили с видео наблюдение и контролиран достъп за външни лица на входа на сградата. 

Локацията

 

Проектът BOYANA SENSES е ситуиран на „ул. Панорамен Път 55“, една от най – престижните и комуникативни улици в квартал Бояна. В близост може да откриете правителствени резиденции, както и паметници на световното културно наследство. Локацията притежава неповторимо предимство, като съчетава живот в планина и градска среда в едно. Сградата е обградена от столетни дъбове и кестени, които потапят всеки апартамент в зеленина и чист въздух от Витоша.


Тук собствениците ще живеят на една крачка от красивите еко пътеки на планината и едновременно ще се възползват от изключително бърз достъп до бул. България (2-3мин) и центъра на София (15мин). В радиус от (5мин) с автомобил може да откриете супермаркетите Фантастико и Била, аптеки Subra, както и елитни учебни заведения като Св. София. 27 апартамента:

  • Двустайни:
    от 59 кв.м до 73 кв.м
  • Тристайни:
    от 95 кв.м до 141 кв.м
  • Четиристайни:
    от 158 кв.м до 184 кв.м
  • 36 подземни и надземни гаражи и паркоместаАкт 16: 2023 година


Изпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за проект BOYANA SENSES. В най-кратки срокове наш консултант ще се свърже с Вас.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!
Попълнете формата за контакт на кирилица.