logo
Жилищен комплекс MONA


BLD има удоволствието да ви представи един проект с характер. MONA - сграда 2, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот.


Проектът с общо 4 сгради, стартира с изграждането на първите две - MONA и MONA 2. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района. 


Локацията

 

Комплекс МОNA е разположен в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.


Улица „Костенски водопад“, в която BLD инвестира като подарък за жителите на МОNA и квартала, е новата пътна артерия, която свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.
Удобства


Комплекс МОNA предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални.


В сграда MONA 1 е изградено и специално co-sharing тип помещение за всички живущи, както и поляна за домашни любимци. Сградата разполага с вътрешен и външен паркинг.Акт 16: Юни 2022 година133 апартамента:

  • двустайни:
    от 60 кв.м до 82 кв.м
  • тристайни:
    от 97 кв.м до 124 кв.м
  • четиристайни:
    от 131 кв.м до 218 кв.м
  • 190 подземни и надземни гаражи и паркоместаИзпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за комплекс MONA. В най-кратки срокове наш консултант ще се свърже с Вас.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!