logo

 
Жилищна сграда KRISTA BLD има удоволствието да Ви представи eдин проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. Сградата е разработена според най-високите стандарти на модерното строителство, съчетавайки удобство, функционалност и отлична локация, а завършеният проект е съобразен с характера на заобикалящата градска среда. 


Повече от жилище Ние от BLD знаем, че покупката на чисто ново жилище е важна дългогодишна инвестиция, която поставя началото на нова глава във Вашия живот, затова се стремим да добавяме по нещо от себе си във всеки наш проект. При покупка на апартамент в жилищна сграда KRISTA, получавате подарък - монтиран от нас климатик. Защото заслужавате повече от жилище, заслужавате дом.
Местоположение


Разположена в един от най-бързо развиващите се райони на София, KRISTA се намира на тиха и спокойна уличка в южния квартал “Кръстова вада”, само на броени минути от центъра на града. 

На Ваше разположение в близост до сградата са ключови търговски, развлекателни и спортни обекти, които ще посрещнат всичките Ви индивидуални нужди. А кратката дистанция до Южния парк може да се превърне семейната разходка сред достолепните вековни дървета в ежедневие.Внимание към всеки детайл


- Характерните за съвременното строителство прави форми създават усещане за функционалност и удобство. 
- Основен приоритет в проекта на сградата е наличието на естествена светлина във всеки апартамент. 
- Прилежащите зелени площи включват зони за отдих и проект за изграждане на детска площадка.
KRISTA  е архитектурен проект от портфолиото на Atelier Serafimov Architects.
92 апартамента:

 • двустайни:
  от 60 кв. м до 80 кв. м
 • тристайни:
  от 95 кв. м до 140 кв. м
 • четиристайни:
  от 170 кв. м. до 186 кв. м
 • 53 подземни и надземни гаража

 • - 32 единични

 • - 21 двойни

 • - 22 паркоместа

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!