logo

 

 

Жилищен комплекс MONA


BLD има удоволствието да ви представи един проект с характер. MONA - сграда 3, е част от жилищния комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот.


Проектът с общо 4 сгради, стартира с изграждането на първите две - MONA и MONA 2, като от края на месец май стартират и продажбите на третата сграда - MONA 3. Сградите притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района.

 


 
Локацията

 

Комплекс МОNA е разположен в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.


Улица „Костенски водопад“, в която BLD инвестира като подарък за жителите на МОNA и квартала, е новата пътна артерия, която свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.

Удобства


Комплекс МОNA предлага голям избор от двустайни и тристайни апартаменти, които са удобни и функционални. Между MONA 2 и MONA 3 е предвидено изграждането на общ двор със зелени площи и място за отдих.


Акт 14: Септември 2023 г.

Акт 15: Август 2024 г.

Акт 16: Октомври 2024 г.169 апартамента:

 • Едностайни:
  до 50 кв.м
 • Двустайни:
  от 58 кв.м до 74 кв.м
 • Тристайни:
  от 91 кв.м до 237 кв.м
 • Четиристайни:
  от 121 кв.м до 273 кв.м
 • 201 подземни гаражи и паркоместа
Изпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за комплекс MONA. В най-кратки срокове наш консултант ще се свърже с Вас.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!