logo

 

Жилищен комплекс Мона


BLD има удоволствието да представи на вашето внимание четвъртата сграда от комплекс MONA. След успешното изграждане и продажба на първите три сгради MONA 1, MONA 2, MONA 3 в средата на месец май стартираха и продажбите на четвъртата сграда - MONA 4. Сградите от комплекс MONA притежават модерния облик на съвременното строителство и са напълно съобразени с цялостната атмосфера на района.

MONA 4, е част от жилищения комплекс MONA - място за живеене на вълнуващ живот. Сградата предлага 41 апартамента - двустайни, тристайни и четиристайни, а за да отговори на нуждите на клиентите BLD изгражда гаражи и паркоместа, които също могат да бъдат закупени допълнително.
Локацията

 

Комплекс МОNA е разположен в квартал „Манастирски ливади“, с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до центъра на София, природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града, допълват домашната идилия.


Улица „Костенски водопад“, в която BLD инвестира като подарък за жителите на МОNA и квартала, е новата пътна артерия, която свързва MONA с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.
Удобства

Манастирски ливади е един от най-младите и бързо развиващи се квартали на София. Непосредствената близост до Витоша, околовръстен път и бул. България правят квартала изключително комуникативен с бърз достъп до главни пътни артерии и други квартали на града. BLD избира този район за изграждането на жилищен комплекс MONA, защото вярва, че спокойната атмосфера в квартала благоприятства за началото на пълноценен нов живот, а вълнуващите панорамни гледки към Витоша и тези над града допълват домашната идилия. BLD участва активно в създаването на нов модерен облик на

квартала, в който като подарък към живущите компанията изгражда нова улица – „Костенски водопад“. В близост до четирите сгради има редица други удобства като детска градина и училище, което предстои да се построи.


Комуникацията на квартала е изключително улеснена и с пускането на електрическо автобусче през май 2023г., което всеки живущ може да ползва и да се придвижи до ключови спирки на градския транспорт в квартала.

Разрешение за строеж: Май 2023

Акт 14: Август 2024

Акт 15: Май 2025

Акт 16: Юни 2025

 
57 апартамента:

  • Двустайни:
    от 62 кв.м до 88 кв.м
  • Тристайни:
    от 91 кв.м до 180 кв.м
  • Четиристайни:
    от 142 кв.м до 149 кв.м
  • 59 подземни гаражи и паркоместа
Изпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за комплекс MONA 4. В най-кратки срокове наш консултант ще се свърже с Вас.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!