Изображението е илюстративно.
 1. проектът.jpg Изображението е илюстративно.

  ПРОЕКТЪТ

  Secret Gardens e амбициозен проект на BLD, създаден, за да запази най-добрите традиции в аристократичната архитектура на столицата. Той съчетава изконни принципи и ценности от строителството на стара София с последните иновации, модерни технологии и материали от съвремието и бъдещето. Secret Gardens е архитектурен проект от портфолиото на Atelier Serafimov Architects.

 2. името.jpg Изображението е илюстративно.

  ИМЕТО

  Името Secret Gardens изразява философията и вдъхновението на BLD да сътвори в сърцето на столицата различна жилищна сграда с прекрасни градини – така, както се е строило в стара София. Почти като в приказката за тайната градина, зад портите на Secret Gardens ще се открива нетипична за заобикалящата градска реалност среда, достъп до която ще имат малцина.

 3. градините.jpg Изображението е илюстративно.

  ГРАДИНИТЕ

  Именно те са добре пазената от сградата тайна, достъпна само за нейните обитатели. Голямата обща градина, както и частните такива, прилежащи към всеки имот на ниво Партер, са основен акцент в Secret Gardens. Комплексът е изграден с вложено богато и стилно озеленяване, с каквото малко сгради в централната част на столицата могат да се похвалят. Разположен в квартал, в който зеленината за жалост изчезва все повече, самостоятелното и почти парково озеленяване, превръща комплекса в същински градски шедьовър.

 4. жилищата.jpg Изображението е илюстративно.

  ЖИЛИЩАТА

  Жилищата в Secret Gardens са точно 87 на брой, като едно от най-големите предимства, които можем да изтъкнем са самостоятелните дворове към апартаментите на ниво Партер и голямата обща градина, но далеч не е само това. Проектирани да бъдат място, в което семейства откриват своя дом, всеки апартамент има спалня с баня към нея, като тя и всички останали стаи са широки, създаващи усещане за простор. Кухните към дневните стаи могат да бъдат обособявани като отделни помещения, което внася допълнителен щрих към семейния уют. В четиристайните апартаменти се открива още една екстра – те разполагат и с тоалетна за гости. Акцентът при терасите към отделните жилища е мащабът, както и изгледът към Витоша, което ги превръща в незаменима част от дома, където да релаксирате след дълъг ден.

 5. мястото.jpg

  МЯСТОТО

  Secret Gardens се намира в един от най-аристократичните квартали на София – Лозенец. Комплексът е разположен в най-тихата му и величествена част - близо до Семинарията, Математическия факултет и сгради на посолства, на вътрешна и тиха улица, с лесен достъп до центъра. Точният адрес ли? Улица “Галичица” 33.

Запитване:
 • Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни.По желание може да ни оставите име и телефон, за да се свържем директно с Вас.