logo

SLOW LIFE DISTRICT - Етап на строеж


Тази седмица ще ви отведем в комплекса от къщи, който примамва да подишате планински въздух, да се разходите под слънчевите лъчи и да послушате птичи песни – SLOW LIFE DISTRICT, в.з. Приплат, Владая.


След международното признание за Luxury Residential Project, екипът на BLD работи усилено по изграждането на втората фаза от комплекса. Вторият етап предвижда общо 27 къщи, като в момента текат строителни дейности по 10 къщи.


На обекта във Владая беше подписан Договор с втори Главен изпълнител с цел спазване крайната дата на графика на изпълнение. В момента едновременно се работи по изграждането на грубия строеж на самостоятелни къщи и къщи тип Близнак: C1, C4/5, C6/7, C8/9, C10/11, C12, C13, C14, C15, C17/18, C19/20 и C20/21. Площадковите канализации са изпълнени на 75%, като скоро очакваме да стартират зидарските и покривни работи поетапно на завършилите грубия строеж къщи.


Освен строителните дейности, напредват и продажбите. Slow Life District ще бъде завършен според високите стандарти на BLD, където удобството, функционалността и връзката с природата ще са водещи.Заповядайте в нашия офис на място, всеки делничен ден в интервала от 8:30 до 17:00 часа или събота, след предварително уговорена среща, от 10:00 до 16:00 часа. Можете да се запознаете подробно с един различен проект и да разгледате свободните къщи на: https://www.bld.bg/proekti/slow-life-district

Свързани новини

BLD-Priplat-Str.main.jpg

BLD асфалтира ул. Приплат във Владая

Building Difference

повече
SEE-Award-Slow-Life-District-main.jpg

SLOW LIFE DISTRICT – „Luxury Residential Project“

BLD стартира годината с международно признание за проекта си SLOW LIFE DISTRICT

повече

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!