За Проекта

Динамиката и забързаният график се превърнаха във втора природа на работещия човек и все по-често търсим да върнем баланса в ежеднението си...

Slow Life е естественият баланс на живота на „висока скорост“. Това е начин на живот, умението да преоткрием спокойствието и всичко, което ни прави истински щастливи!

Факт е, че човешкото око може да различи най-много нюанси зелено! Факт е и че няма как да ги забележим, ако не поспрем за кратко и не погледнем наоколо!

Ето защо създадохме SOFIA SLOW LIFE DISTRICT – жилищен комплекс от нов тип, в който ще откриете всички предимства на неподправената Slow Life среда, както и необходимите удобства за живота на всеки динамичен човек:

  • Ексклузивна локация - на крачка от града, но в крак с природата
  • Просторен дом и собствен двор
  • Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс
  • Условия за спорт и защитена игра за децата
  • Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно

Добре дошли в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT!

Едва на 15 минути от динамиката на града, еднофамилните къщи на комплекса са разположени сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие!

Общата естетика и архитектура на затворения комплекс SOFIA SLOW LIFE DISTRICT не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естетсвен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природата!

Стил и естетика в единство с природата.

Благоприятствано от наклона на терена, алейната мрежа и разположението на сградите -  всички жилищни помещения в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT къщите са изцяло насочени и отворени към най-пленяващата гледка от комплекса – панорамата на Витоша.

Предимство, което ще ви помогне да гледате на живота от различен ъгъл – по-красив и хармоничен!

Максимално остъклените фасадни стени на жилищните помещения и просторните зелени дворове, явяващи се естествено продължение на интериорните пространства, са изцяло подчинени на концепцията за функционална и спокойна жилищна среда, която естествено и непринудено функционира в единство с природата!

Първото ниво на еднофамилните къщи поставя „обемен“ акцент  върху дневната зона, разположена на широк фронт по фасадата към двора. Решение, което поставя интериорното пространство и външната природна среда в композиционно и естетично единство – първокласният комфорт среща впечатляващия натюрел на пейзаж в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT!

Второто ниво на къщите е заето от четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и осигуряващи удобство и безупречна идейна завършеност – винаги добро начало и лек завършек на деня!

Безкомпромисно качество – спокоен живот.

Техническото изпълнение на къщите е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградата и устойчивата във времето естетика. 

Проектното решение на комплекса следва единна концептуална визия, на която са подчинени както градоустройствената планировка и функционалното разпределение на къщите, така и външната естетика и дизайн на фасадите.

А именно -  съвременен, комфортен и сигурен дом, предоставящ естествена и непринудена връзка с природата!

SOFIA SLOW LIFE DISTRICT.

СПОКОЙНИЯТ ЖИВОТ НА ДИНАМИЧНИТЕ ХОРА!

Галерия

Запитване:

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни.По желание може да ни оставите име и телефон, за да се свържем директно с Вас.