logo

За Проекта

Динамиката и забързаният график се превърнаха във втора природа на работещия човек и все по-често търсим да върнем баланса в ежеднението си...

Slow Life е естественият баланс на живота на „висока скорост“. Това е начин на живот, умението да преоткрием спокойствието и всичко, което ни прави истински щастливи!

Факт е, че човешкото око може да различи най-много нюанси зелено! Факт е и че няма как да ги забележим, ако не поспрем за кратко и не погледнем наоколо!

Ето защо създадохме SOFIA SLOW LIFE DISTRICT – жилищен комплекс от нов тип, в който ще откриете всички предимства на неподправената Slow Life среда, както и необходимите удобства за живота на всеки динамичен човек:

  • Ексклузивна локация - на крачка от града, но в крак с природата
  • Просторен дом и собствен двор
  • Сигурност и комфорт в затворен тип комплекс
  • Условия за спорт и защитена игра за децата
  • Организиран транспорт от комплекса към центъра на София и обратно
image

Добре дошли в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT!

Едва на 15 минути от динамиката на града, еднофамилните къщи на комплекса са разположени сред зеленината на югоизточен планински склон, обграден от грабваща природна панорама и даващ неподправено усещане за простор и спокойствие!

Общата естетика и архитектура на затворения комплекс SOFIA SLOW LIFE DISTRICT не доминира и не подчинява богатството на природния пейзаж, а по естетсвен и елегантен начин се интегрира в него, съчетавайки високия комфорт и съвременните удобства на градския стил с чистото усещане за пълноценен живот сред природата!

image

Стил и естетика в единство с природата.

Благоприятствано от наклона на терена, алейната мрежа и разположението на сградите -  всички жилищни помещения в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT къщите са изцяло насочени и отворени към най-пленяващата гледка от комплекса – панорамата на Витоша.

Предимство, което ще ви помогне да гледате на живота от различен ъгъл – по-красив и хармоничен!

Максимално остъклените фасадни стени на жилищните помещения и просторните зелени дворове, явяващи се естествено продължение на интериорните пространства, са изцяло подчинени на концепцията за функционална и спокойна жилищна среда, която естествено и непринудено функционира в единство с природата!

Първото ниво на еднофамилните къщи поставя „обемен“ акцент  върху дневната зона, разположена на широк фронт по фасадата към двора. Решение, което поставя интериорното пространство и външната природна среда в композиционно и естетично единство – първокласният комфорт среща впечатляващия натюрел на пейзаж в SOFIA SLOW LIFE DISTRICT!

Второто ниво на къщите е заето от четири спални, функционално оборудвани с необходимите санитарни и гардеробни помещения и осигуряващи удобство и безупречна идейна завършеност – винаги добро начало и лек завършек на деня!

Безкомпромисно качество – спокоен живот.

Техническото изпълнение на къщите е с най-качествените съвременни системи и материали, гарантиращи комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградата и устойчивата във времето естетика. 

Проектното решение на комплекса следва единна концептуална визия, на която са подчинени както градоустройствената планировка и функционалното разпределение на къщите, така и външната естетика и дизайн на фасадите.

А именно -  съвременен, комфортен и сигурен дом, предоставящ естествена и непринудена връзка с природата!

SOFIA SLOW LIFE DISTRICT.

СПОКОЙНИЯТ ЖИВОТ НА ДИНАМИЧНИТЕ ХОРА!

Галерия

BLD VLADAYA CAM 01.jpg
BLD VLADAYA CAM 03.jpg
BLD VLADAYA CAM 05.jpg
VLADAYA LOW HOUSE LIGHTS small.jpg
VLADAYA MIDDLE HOUSE LIGHTS small.jpg
BLD VLADAYA CAM 02.jpg

Запитване:

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни.По желание може да ни оставите име и телефон, за да се свържем директно с Вас.