logo

 


STELLAR - на крачка от всичкоBLD има удоволствието да Ви представи един проект, вдъхновен от стремежа на съвременния човек към балансиран и пълноценен живот. STELLAR впечатлява с иновативна визия, фасада и архитектурни решения.


 

Проектът

 


STELLAR  ще е знаков проект на BLD заради своите 13 етажа и ключовото си местоположение. Предвижда се изграждането на офис площи на първите 3 етажа, а гаражите и паркоместата са разположени на подземните нива. 71-те апартамента в сградата са проектирани така, че да предоставят на собствениците функционалност, усещане за уют, простор и много светлина.

 
Локацията


Централното местоположение е важно предимството за бърз и лесен достъп до основни улици и булеварди. В близост до сградата са ключови търговски, развлекателни и спортни обекти, спирки на градски транспорт, метростанция „Витоша“, които ще посрещнат всички индивидуални нужди на собствениците в STELLAR. Кратката дистанция до Южния парк може да превърне семейната разходка сред достолепните вековни дървета в ежедневие.


Разположена в един от най-бързо развиващите се райони на София, STELLAR се намира на едно от най-комуникативните места в южния квартал „Кръстова вада“ – бул. Черни връх. Само на броени минути от центъра на града, бързият и лесен достъп до основните пътни артерии в столицата – Околовръстен път, бул. „Никола Й. Вапцаров“, бул. „Джеймс Баучер“, бул. „Цариградско шосе“, както и основните магистрали в България – „Тракия“ и „Струма“, международен път Е-79.

71 апартамента:

  • Двустайни:
    от 49.50 кв.м до 99 кв.м
  • Тристайни:
    от 100 кв.м до 210 кв.м
  • Четиристайни:
    275.80 кв. м
  • 84 подземни гаража и паркоместаСтартиране на строителството: Октомври 2021 г.

Акт 16: Май 2024 г.
Изпратете запитване и научете всичко, което ви е необходимo за проект STELLAR. В най-кратки срокове наш консултант ще се свърже с Вас.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!