Назад


КОИ СМЕ НИЕ

 • BLD е строително-инвестиционна компания, изцяло фокусирана върху изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти.

 • Част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с повече от 26 години опит.

 • 10 завършени проекта с 920 апартамента и къщи, РЗП 143.579 кв. м

 • 5 проекта в строеж с общо 559 апартамента и къщи, РЗП 89.174 кв. м


Основани сме през 2006 год. и стъпвайки върху стабилната основа на придобития опит, днес ние сме уверени, че притежаваме необходимите познания и възможности, за да предоставим продукт с високо качество и изцяло съобразен с изискванията и индивидуалните потребности на нашите клиенти.


ОТКРИЙТЕ СВОЯ СТИЛ НА ЖИВОТ С BLDКачество за спокоен живот

Ние в BLD знаем, че високото качество на строене е гарант за спокоен живот. То е в основата на всеки наш проект и осигурява комфорта, сигурността на обитаване, ниските експлоатационни разходи, дългия живот на сградите и устойчивата във времето естетика на архитектурата.

С тази цел ние използваме строителни материали с доказано качество и залагаме на техническо изпълнение с водещи съвременни системи и технологии.

Нашите жилищни сгради се отличават със съвременен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност на жилищните площи, като същевременно са съобразени с характера на заобикалящата ги градска среда. Вниманието към локацията, която съчетава прагматичната близост до спирки на градския транспорт, детски градини, училища и търговски обекти с комфорта от спокойствието и тишината на зелени паркови зони и места за отдих, заема ключова роля в нашите проекти.

Дългогодишният опит на компанията е стабилната основа, върху която изграждаме проекти с отличното качество и  впечатляващи пространствени и архитектурни решения. Така инвестиционната стойност не само не се губи във времето, но и добавя реални ползи за собствениците на жилища в нашите сгради.
Клиентите са най-важни


Ето защо се стремим към максимална удовлетвореност на вашите изисквания.

Опитът ни е научил, че ключът към успеха е да бъдем ориентирани към разбирането на потребителските нагласи. Ние вярваме, че във всеки отделен етап от процеса, внимателното вникване в детайлите и разбирането на потребностите и изискванията на всеки наш клиент ни превръща в компания с модерен облик и динамично развитие. Мнението на нашите клиенти е не просто важно, то намира реално отражение в реализацията на изградените от компанията жилищни проекти. Детайлни анализи на актуалните тенденции и променящите се вкусове и търсене, са в основата на нашия инвеститорски подход към всеки стартиращ проект!Специалното внимание и прецизното планиране на всеки елемент от цялостния проект -  локация, изложения, брой спални, големина на помещенията, функционалност на разпределенията, достъпи към сградата, парко места и гаражи. Тези елементи са истинският гарант в създаването на модерен, комфортен и сигурен дом, който предоставя всички съвременни удобства за по-спокоен живот!Коректност, прозрачност и високи стандарти

Процесът на създаване на стандарт за функционална, естетична и хармонична жилищна среда, стартира от разбирането и прилагането на стандарт по отношение на:
- коректното отношение на компанията на всички нива - клиенти, доставчици и институции;

  • - напълно прозрачни бизнес практики в съответствие със световните стандарти;

  • - следване на всички законови изисквания спрямо доставчици и клиенти;

    • - служителите на BLD не приемат пари в брой. Всички плащания се осъществяват само по банков път.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!