назад
2016

Над 250 реализирани апартамента

В рамките на 3 години BLD пуска в експлоатация 4 нови сгради на територията на град София с общо над 250 реализирани апартаменти в тях. До края на 2017 броят на реализираните апартаменти ще надхвърли 350.
Това, което успява да превърне BLD за кратко време в един от най-сериозните инвеститори и строители на модерни нови жилища в България, е убедеността, че освен модерен и функционален – съвременният дом трябва да създава цялостна и завършена среда.

Така BLD предоставя на съвременния потребител възможността да открие своя най-пълноценен и уникален стил на живот!

2013

Фокус върху жилищно строителство

През 2013 г. BLD насочва своя професионален фокус приоритетно в изграждането на модерни, функционални и реализирани с високо качество жилищни проекти. Стъпвайки върху стабилната основана придобития в последните години опит, днес ние сме уверени, че притежаваме необходимите познания и възможности, за да предоставим продукт с високо качество и изцяло съобразен с изискванията и индивидуалните потребности на нашите клиенти.

 2006

Основаване

Компанията е основана през 2006 г. като управляващо дружество на инвестиционен фонд и е регистрирана в AIM сектора на Лондонската Фондова Борса. В последствие се развива в самостоятелно дружество, управляващо инвестиции в имоти във всички сегменти - офиси, търговски, жилищни и ваканционни. Отговаря за портфейли от имоти на инвестиционни групи и холдинги, банкови институции, индивидуални инвеститори.

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!