Назад

Продължението на ул. „Костенски водопад“ е коледният подарък на БЛД за ж.к. Манастирски ливади- Изток


Разрешението за изграждане на ул. Костенски водопад е вече факт. Дейностите по проекта започват през октомври и до края на годината продължението на улицата ще е завършено.


Разширението на ул. “Костенски водопад“ ще бъде коледният подарък на BLD не само за собствениците на жилища  в комплекс MONA, но и за всички жители на кв. Манастирски ливади – Изток. Улицата ще се превърне в новата пътна артерия и бърза връзка, свързваща квартала с бул. „Тодор Каблешков“ и центъра на града.


Даваме си сметка, че нито хората в апартаментите ни, нито сградите ни в града могат да живеят свой изолиран живот. Всичко е част от една постоянно взаимодействаща си среда. Затова и в BLD вярваме, че можем да развием и подобрим тази среда, за да може всеки в нея да дава и да получава най-доброто. Ул. „Костенски водопад“ е един от примерите за облагородяване на цялостната инфраструктура в квартала. Проектът по изграждане на продължението на ключовата за квартала улица е част от дългосрочната инициатива Building Difference, която добавя стойност и облагородява средата на кварталите, в които БЛД строи.

Свързани новини

Malko-tarnovo-glavna.jpg

“Улица на времето” разказва историята на София

Обновената улица Малко Търново беше открита с представяне на идейния проект “Улица на времето”, който цели да я превърне в интерактивно преживяване за минувача

повече
Malko_tarnovo_glavna.jpg

Откриват реновираната ул. Малко Търново

Ремонтът на емблематична софийска улица завършва с представяне на проект “Улица на времето”, който разказва истории и легенди за София чрез градски дизайн

повече

Запитване

Всички полета, обозначени със звездичка, са задължителни!
Попълнете формата за контакт на кирилица.